Who We Are ?

درباره ما

«بسمه تعالی»

 

گروه فنی سامان کوشان فعالیت خود را در سال 1393 شروع کرد. اين گروه فنی با در اختيار دشتن نيروهاي مجرب، مستعد و کارآمد  مفتخر است با توجه به سوابق کاري مطلوب و همکاري مشترک با شرکت هاي بزرگ همچون آکام بتن و آکام فلز جهت ساخت قطعات پيش ساخته فلزي نظير سوله و اسکلت و بتني و در ارتباط بودن با کارخانه‌ها و شرکت‌هاي توليدي مرتبط آمادگي خود را در زمينه‌هاي مختلف اعلام نمايد.

icons icons

عملیات پیمانکاری

امروزه در بازار کسب و کار خصوصا در ارتباط با  انواع فعالیت های مهندسی ، واژه پیمانکاری یکی از واژه های بسیار پر کاربرد می باشد و ثبت انواع مختلف آن شرایط و ضوابط خاص خود را دارد. پیمان کاری به معنای مجموعه ایی است که میتواند به صورت حقیقی و یا حقوقی فعالیت نماید.

ادامه مطلب

icons icons

بازسازی و غرفه سازی

غرفه خودساز به غرفه ای گفته می شود که از سازه ای  به غیر از سازه استاندارد نمایشگاهی که برای غرفه های عمومی در نظر گرفته شده استفاده شود. غرفه های استاندارد در تمامی نمایشگاه ها عمدتا از دو سازه مدولار ( پارتیشن ) و اسپیس فریم (Space Frame) ساخته می شود. در برخی از نمایشگاهها به طور خاص از سازه های ماکسیما نیز برای غرفه سازی استفاده می شود.

ادامه مطلب

icons icons

طراحی معماری و ساخت ویلا

براساس معنی مندرج در لغت نامه آکسفورد، دکوراسیون داخلی عبارت است از: «هماهنگ سازی طراحی شده برای به جلوه درآوردن رنگ‌ها، اثاثیه و سایر اشیاء در یک اتاق یا ساختمان به صورت هنرمندانه». دکوراسیون داخلی همانند سایر هنرها، دارای سبک و ریزه‌کاری‌های متفاوتی است که براساس سلیقه‌ها و نیازهای دوران، دستخوش تغییر می‌شوند.

ادامه مطلب

icons icons

ساخت و نصب سازه LSF

سازه LSF یکی از بهترین سازه هایی است که در حال حاضر استفاده می شود. دامنه کاربرد اسکلت قاب فولادی سبک LSF نسبت به ساختمان های با اسکلت فولاد گرم و بتن مسلح کمتر است. لاکن ویژگی های سازه LSF برتری هایی در انواع خاصی از ساختمان ها ایجاد می کند.

ادامه مطلب

Oue Projects

پروژه های انجام شده

Useful Articels

مطالب مفید

عنوان مقاله: نشریه شماره ۶۱۳ (آیین نامه طراحی و اجرای سازه‌های فولادی سرد نورد – LSF (بخش غیر سازه))

نشریه شماره ۶۱۳

نشریه شماره ۶۱۳ با عنوان آیین‌ نامه طراحی و اجرای سازه‌های فولادی سرد نورد (بخش غیر سازه‌ای) در سال ۱۳۹۲ منتشر شده است.
‌طراحي ساختمان بایستی طوری باشد كه سلامت و آسايش ساكنان را از نظر شرايط صوتی و حرارتی فراهم آورد. از اين رو رعايت این ضوابط و مقررات در تمام ساختما‌ن‌ها الزامی است. اطلاعات بیشتر در زمینه طراحی ساختمان در مبحث هجدهم مقررات ملي ساختمان آمده است.

اهداف نشریه شماره ۶۱۳

هدف از انتشار نشریه شماره ۶۱۳ بررسی سیستم‌های LSF از نظر مقاومت در برابر آتش سوزی، تدوین الزامات مربوط به عملکرد حرارتی و صوتی این نوع از سیستم‌های ساختمانی است.

دسته‌بندی ساختارهاي LSF از نظر مقاومت در برابر آتش

دسته بندی كامل ساختارها از نظر ايمنی در برابر آتش در نشريه شماره ۴۴۴ مركز تحقيقات ساختمان و مسكن آمده است. برای ساختارهای LSF نيازی به ارائه دسته بندی كامل نيست و اين نوع ساختار می‌تواند در يكی از دو دسته نوع ۱ يا ۲ (ساختارهای مقاوم در برابر آتش) قرار گيرد. هر یک از ساختارهای نوع ۱ و ۲ دارای دو زیر گروه (الف) و (ب) هستند که گروه (الف) دارای درجه مقاومت بیشتری از گروه (ب) در برابر آتش است.

الزامات مقاومت در برابر آتش

هدف از اين بخش ارائه مقاومت اجزای سيستم ساختمانی قاب سبك فولادی در برابر آتش است. به گونه‌ای كه از گسترش آتش سوزی به فضاهای مجاور جلوگيری شود. پايداری اجزای سازه‌ای و غيرسازه‌ای ساختمان در برابر آتش بیش از هر چیز به ابعاد ساختمان بستگی دارد. ساختمان‌های با ابعاد بزرگتر به مقاومت بیشتر در برابر آتش (به عبارت دیگر به انواع ساختارهای مقاوم‌تر در برابر آتش) نیاز دارند.

مشخصات فني حرارتی اجزای تشكيل دهنده سيستم ساختماني LSF

تعيين عملكرد حرارتی يك سيستم ساختمانی به شناخت دقيق در خصوص مشخصات فنی اجزای تشكيل دهنده سيستم بستگی دارد. در سيستم‌ قاب‌های سبك فولادی، اجزای تشكيل دهنده ديوارهای خارجي از سه يا چهار جزء اصلي به شرح زیر تشكيل می‌شوند.

• پروفيل‌های سرد نورد شده عمودي و افقي، نقشي تعيين كننده در ايستايي ديوار دارند.

• تخته‌های گچی، سيمانی، مشتق از چوب، به عنوان پوشش بر دو طرف ديوار نصب می‌شوند.

• عايق حرارتی احتمالي، در بين دو تخته گچي يا مشابه آن قرار مي‌گيرد.

و لايه‌های آب بندی و بخاربندی، بسته به شرايط طرح بين لايه‌های مختلف در نظر گرفته می‌شوند.

1

انتظارات عملكرد حرارتی ساختمان

عملكرد حرارتی اجزاي تشكيل دهنده ساختمان انتظارات تعيين شده در خصوص ميزان مصرف انرژی در ساختمان و آسايش حرارتی ساكنين را برآورده می‌کند. در خصوص ميزان مصرف انرژی، ضوابطی در مبحث ۱۹ مقررات ملي ساختمان تعريف شده كه لازم است در فاز طراحی و اجرا رعايت شود.

الزامات صدابندی سیستم ساختمانی LSF

مسائل آكوستيكی در يك ساختمان را مي‌توان به دو گروه زیر تقسيم كرد.

• كنترل نوفه يا صدای ناخواسته يا آلودگی صوتی که از منابع مختلف (مانند وسايل نقليه، سيستم تهويه و…) به فضای مورد نظر، مثل اتاق كار نفوذ می‌كند.

• فراهم نمودن شرايط آكوستيك داخلي يك فضا، به منظور صدا رسانی مطلوب

براي كنترل نوفه، ابتدا بايد حداكثر نوفه قابل تحمل در فضاي مورد نظر مشخص شود. اين ارقام در آيين نامه‌هاي آكوستيكی هر كشور ارائه شده است. پس از آن بايد نوفه منطقه‌ای ساختمان مشخص شود. اين نوفه كه بيشتر ناشی از نوفه ترافيك است، بايد توسط اجزای ساختمانی (ديوار، پنجره و…) كاهش يابد.

بنابراين بايد از ابتدای مراحل ساخت، شامل انتخاب سايت، انتخاب محل ساختمان و ترتيب استقرار فضاهای داخلی ساختمان‌، تاثير مسائل پيچيده آكوستيكی را در نظر گرفت. با درك برخي از مبانی پايه آكوستيكی و چگونگی كنترل صدا توسط اجزای ساختمانی، می‌توان از مشكلات بسیاری جلو‌گيری و باعث كاهش هزينه‌های بازسازی شد.

2

عملكرد جداكننده‌ها از نظر صدابندی در ساختمان

جدارهایی كه از نظر صدابندی هوابرد در يك ساختمان مورد بررسی قرار مي‌گيرند، شامل نمای ساختمان، جدار بين فضاهای مستقل از هم، جدار بين راه پله يا راهرو از فضاي موردنظر است. به طور كلي هر فضایی به دليل كاربري خاص خود بايد از نظر صدابندی از فضای مجاور جداسازی شود. سقف بين طبقات نیز از نظر صدابندی كوبه‌ای نيز مورد بررسی قرار می‌گيرد.

جمع‌بندی عملكردی صدابندی در ساختمان

از بررسی نتایج اندازه‌گیری صدا‌بندی هوابرد دیوارهای ساخته شده با پانل‌های دیواری LSF می‌توان نتایج زیر را در جهت بهبود عملکرد صدابندی این سیستم ارائه نمود.

• هر چقدر عمق وادارها بیشتر شود صدابندی افزایش می‌یابد.

• در صورت استفاده از الیاف معدنی یا سلولزی، صدابندی افزایش یافته و در صورتی که ضخامت این الیاف بیشتر شود صدابندی نیز بیشتر خواهد شد.

• افزايش فاصله مركز به مركز وادارها، تا حدودي صدابندي ديوار را در برابر صداي هوابرد افزايش مي‌دهد.

• استفاده از چند لايه گچي به جاي يك لايه، باعث افزايش صدابندی می شود.

• استفاده از دیوار دوبل صدابندی را افزایش خواهد داد و برای افزایش بیشتر صدابندی، باید در عمق وادارها مواد الیافی قرار گیرد.

فهرست مطالب نشریه شماره ۶۱۳

نشریه شماره ۶۱۳ در سه فصل و ۱۱۳ صفحه توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور تهیه و تنظیم شده است. نشریه شماره ۶۱۳ در سه فصل ارائه شده است. در فصل اول الزامات ايمنی در برابر آتش تشریح می‌شود. در ادامه توضیحاتی در مورد عملکرد حرارتی ارائه شده و در فصل آخر بحث آکوستیک و صدابندی این نوع سیستم‌ها بررسی شده است.

3

الزامات ايمني در برابر آتش براي سيستم ساختماني قاب سبك فولادي

• مقاومت قاب سبک فولادی در برابر آتش

• محدودیت‌های ارتفاع و مساحت ساختمان‌ها از نظر مقاومت در برابر آتش

• مقاومت در برابر آتش برای تعدادی جزئیات LSF

الزامات طراحي سيستم‌ قا‌ب‌هاي سبك فولادي از ديد عملكرد حرارتي

• عملکرد حرارتی سیستم و دستورالعمل طراحی

• عملکرد حرارتی برخی جزئیات متداول برای جدارهای سیستم LSF

الزامات صدابندی سیستم ساختمانی قاب‌های سبک فولادی LSF

• مشخصات صدابندی سیستم ساختمانی قاب فولادی سبک LSF

• جمع‌بندی عملکرد صدابندی در ساختمان

دانلود نشریه شماره 613 (آیین نامه طراحی و اجرای سازه های فولادی سرد نورد - LSF (بخش غیر سازه)

• حجم : 2 مگا بایت

• نوع فایل : PDF

• سال انتشار : 1392

• شماره بخشنامه : 92/7688

 

Internationally Trusted !

گواهی نامه ها

Background

پیشنهاد همکاری

این گروه فنی پذیرایی همکاری مشترک با دیگر همکاران در زمینه های مختلف عمرانی مانند طراحی و معماری داخلی و بازسازی، اجرای سازه های بتنی و فلزی، ساخت و نصب سازه LSF، اجرای عملیات محوطه سازی و انجام کلیه امور پیمانکاری می باشد.

They Always Trust Us

همکاران و مشتریان

در صورت داشتن هرگونه سوال یا پیشنهاد همکاری با ما تماس بگیرید.